viernes, 27 de enero de 2012

26G

El dijous al matí ens vam reunir professors, pares i alumnes fora de l'institut per a defendre l'educació.
Lluint les nostres samarretes negres (acabades d'estrenar) vam eixir a l'avinguda Mestre Rodrigo amb les pancartes que hem fet durant estos dies i amb xiulets, cassoles, botzines...
El carrer va ser invadit durant 15 minuts per una marea negra de ciutadans indignats per les retallades en educació. A més comptàrem amb la col·laboració dels conductors que no van reparar a xiular a favor de la nostra causa i es va penjar una pancarta amb al·lusió al malbaratament econòmic de l'administració.
Als crits de "Més educació i Camps a la presó" lluitàrem pel que és de tots, una educació pública digna.

Ja a la vesprada vam quedar en la porta de l'institut a les 17:30 i molts estudiants (més dels esperats) partirem a trobar-nos amb els professors en la porta del Lluís Vives. Durant la manifestació vam cantar, vam ballar, riure i vam animar a la gent fent veure que l'IES Campanar es mou i esta ple de persones simpàtiques i mogudes.
Els mitjans es comunicació no s'ho van pensar dos vegades i ens van gravar. Hem eixit en "Cuatro" i en Vilaweb (enllaç).
Pots veure i descarregar més fotos de la manifestació ací.



El jueves por la mañana nos reunimos profesores, padres y alumnos fuera del instituto para defender la educación.
Luciendo nuestras camisetas negras (recién estrenadas) salimos a la avenida Maestro Rodrigo con las pancartas que hemos hecho durante estos días y con silbatos, cazuelas, bocinas...
La calle fue invadido durante 15 minutos por una marea negra de ciudadanos indignados por las recortadas en educación. Además contamos con la colaboración de los conductores que no repararon en pitar a favor de nuestra causa y se colgó una pancarta con alusión al malbarato económico de la administración.
A los gritos de "Més educació i Camps a la presó" luchamos por lo que es de todos, una educación pública digna.
Ya por la tarde quedamos en la puerta del instituto a las 17:30 y muchos estudiantes (más de los esperados) partiremos a encontrarnos con los profesores en la puerta del Lluis Vives. Durante la manifestación cantamos, bailamos, reimos y animamos a la gente haciendo ver que el IES Campanario se mueve y esta lleno de personas simpáticas y movidas.
Los medios se comunicación no se lo pensaron dos veces y nos grabaron. Hemos salido en "Cuatro" y en Vilaweb (enlace).
Puedes ver y descargar más fotos de la manifestación aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario